Resep Lotek

Loték

Bahan:
waluh, toge, kangkung diseupan, bade ditambihan ku kacang pjg ge
mangga
waluh disiksik stik. Kangkung dipotong2 daunna + gagangna.

Bungbu + Ngadamelna:
Uyah, gula beureum, cengek, suuk direndos dugi ka lemes, kanggo
ngaledokan bungbu tambihan kulub kentang. Tos lemes, tambihan ku cai
asem kinten2 1 sdt ngarah gahar.
Brus seupan waluh, toge, kangkung. Galokeun we. Raosan uyah gulana.
Tiasa dipurulukan bawang goreng, tambihan sareng kurupuk.

618 total views, 2 views today