Sayur Kacang

Resép Angeun Kacang/ Sayur Kacang

Kacang beureum diisikan, dikumbah sing beresih

Bungbu :
Bawang beureum 5 sihung disiksik
Laja digeprék
Daun salam
Uyah sacekapna
Gula beureum sacekapna
Asem sacekapna
Tarasi sacekapna
Pecin

Ngadamelna:
Kacang dikulub sareng laja, salam, siksik bawang dugi ka hipu.
Tambihan uyah, gula, asem, pecin.. ieu mah kumaha kahoyongna.. pami
semu-semu amis nya gulana seueuran. Gumantung kana seueurna kacang..

620 total views, 2 views today